Per Nando

11/10/2020

I SI FAN CREUAR LA BORRASCA PER EL SUD.⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou,vaig a estar ben pendent perquè no es massa normal que la Borrasca tan profunda que plantegen els models amb alguna eixida la situen tant al sud. La meua opinió es que cap la possibilitat de que al final no es profunditze tant com marquen els models a dia de hui i que puguera creuar el sud peninsular i afectar-nos. Tan sols són especulacions meues que anirem esbrinant eixida a eixida. Fins la nit?

Tenda Amazon Castelló de Rugat Meteo
Per anar a la Tenda en Amazon de Nando, punxa la imatge.
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando