Per Nando

10/10/2020

HUI PLUGES I PENDENTS D’UNA NOVA BORRASCA.???????????⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bon dia, ja es veu al satèl·lit el front fred que ens afectarà a nosaltres a partir d’aquesta vesprada portant tempestes a l’interior de Castelló i pluges cara la nit a les zones més centrals. Les pluges poden ser intenses a Catalunya.

Demà ens alçarem encara amb alguns núvols i algun ruixat residual però ràpidament guanyarà protagonisme el sol. Caldrà abrigar-se perquè les temperatures patiran una forta davallada i on serà difícil aplegar als 20 °C a les zones de més a l’interior.

Próxima setmana:

Ambient tranquil i fresc però pendents d’una Borrasca o BFA( Borrasca freda aïllada) que veurem que acaba fent però te pinta de complicar de nou la situació al nostre territori siga en forma de vent o pluja. Ho seguirem……?


Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando