Per Nando

9/10/2020

DEMÀ PLUGES I POSSIBLE BORRASCA IMPORTANT A LA VISTA.???????????????????????

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou, com fa dies anem anunciant, demà es complicara l’oratge i entre la nit i el matí de Diumenge deixaran alguns ruixats al territori Valencià, que encara que seran poca cosa els models unflen un poc la situació on poden deixar entre 15-20 mm a llocs molt localitzats i entre 5-10 mm de manera més general. Catalunya i Balears és on mullaran un poc més.

A partir de Diumenge de matí començarà a escampar deixant un dia fred que és mantindrà tota la setmana.

Borrasca important a la vista:

Cap a últims de la pròxima setmana una Borrasca complicaria de nou l’oratge i hem d’estar ben pendents, si la seua circulació la fa pel sud peninsular parlaríem de pluges importants al nostre territori, mentre que si ho fa pel nord parlarem de vent de ponent fort i alguna gota. Ja veieu que tenim alguna cosa que torbar-se per a informar els pròxims dies, i és que Nando no para en torreta. Fins demà ?


Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando