meteoxarxa avamet

SOBRE MI

SUBSCRIU-TE

METEOPOBLE NANDO

Per Nando

9/10/2020

DAVANT UN INMINENT CANVI D’ORATGE AMB ALGUNES PLUGES.????????

Meteo

Bon dia, hui de celebraci贸 del 9 d’octubre esperem un dia espl猫ndid amb sol i temperatures agradables, per貌 dem脿 canvi en l’oratge.

Dissabte de vesprada comen莽ar脿 a ennuvolar-se fruit d’una vaguada que creuar脿 des de el nord peninsular. Esperem algunes tempestes a l’interior de Castell贸 que poden deixar alguns ruixats moderats. Ja de cara la nit tindrem ruixats a les zones m茅s centrals del territori que podran acumular entre 1-5mm. Catalunya i les Balears s铆 que podr脿 ploure amb m茅s intensitat. A Catalunya estan en avis groc el Diumenge per pluges de m茅s de 30鈥痬m en 1 hora.

Diumenge de nou lluir脿 el sol al nostre territori amb una forta davallada del mercuri de vora 10掳C i deixant un ambient fresc bona part de la pr貌xima setmana.

I fixant-me en el llarg termini he de readmetre que ahir estava cabrejat i ho veia tot negre per貌 hui pegant una ullada amb m茅s tranquil路litat no s贸n tan ro茂ns els models perqu猫 qualle alguna cosa bona al nostre territori a llarg termini i per tant no els llevar茅 l’ull de damunt, ara de moment inicis de la pr貌xima setmana amb sol i frescor, depres ja veurem.?

Destacats
Fen貌mens adversos

脷times 24 h.

Divendres 9 | juny | 2023
Fen貌mens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

M茅s previsions

Nando

M茅s vistes

Nando