Per Nando

9/10/2020

DAVANT UN INMINENT CANVI D’ORATGE AMB ALGUNES PLUGES.????????

Meteo

Destacats

Bon dia, hui de celebració del 9 d’octubre esperem un dia esplèndid amb sol i temperatures agradables, però demà canvi en l’oratge.

Dissabte de vesprada començarà a ennuvolar-se fruit d’una vaguada que creuarà des de el nord peninsular. Esperem algunes tempestes a l’interior de Castelló que poden deixar alguns ruixats moderats. Ja de cara la nit tindrem ruixats a les zones més centrals del territori que podran acumular entre 1-5mm. Catalunya i les Balears sí que podrà ploure amb més intensitat. A Catalunya estan en avis groc el Diumenge per pluges de més de 30 mm en 1 hora.

Diumenge de nou lluirà el sol al nostre territori amb una forta davallada del mercuri de vora 10°C i deixant un ambient fresc bona part de la pròxima setmana.

I fixant-me en el llarg termini he de readmetre que ahir estava cabrejat i ho veia tot negre però hui pegant una ullada amb més tranquil·litat no són tan roïns els models perquè qualle alguna cosa bona al nostre territori a llarg termini i per tant no els llevaré l’ull de damunt, ara de moment inicis de la pròxima setmana amb sol i frescor, depres ja veurem.?

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando