Per Nando

8/10/2020

NO VOL PLOURE………

Meteo

Destacats

Bon dia, el canvi dels models és tan brusc que hem passat d’una possible Dana que preveiem per al pont a no veure pràcticament ni gota. Anem per parts:

Els models entre ahir i hui també han desinflat les pluges de Dissabte/Diumenge i seran tan dèbils que inclús pense que ni banyaran el carrer. Sí que pareix que entre Dissabte i Diumenge la part est de Catalunya tindrà tempestes que poden ser localment intenses. El diumenge en passar el front tindrem una forta baixada dels termòmetres i acabarà lluint el sol.

Próxima setmana:

La situació sinòptica ha canviat tant que passarem segurament de la possibilitat d’una configuració de llevant a una possible desfilada de Borrasques des de ponent, per tant encara que la setmana serà fresqueta no espere pluges al nostre territori. I per allargar-me més, vos avance que no hi ha símptomes als models el dia de hui per veure pluja en tot el mes. El canvi ha estat tan brusc als models que la decepció que hem patit als que ens agrada el moviment no pot ser més gran. Confiem en el fet que tornen a canviar perquè si no plou ara no sé quan ho farà. Fins a la nit.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando