Per Nando

8/10/2020

CANVI D’ORATGE EL DISSABTE AMB ALGUNES PLUGES I MÉS FRED DIUMENGE.?????????????????????

Meteo

Destacats

Bona nit de nou, a partir de Dissabte tindrem un canvi important que farà baixar els termometres i portarà alguns ruixats dèbils. Anem per parts.

Dissabte a última hora ens creuarà una Vaguada que portarà inestabilitat associada i això afavorira de vesprada el creixement de nuclis tempestuosos a l’interior de Castelló que poden deixar alguns ruixats.

Ja de cara la nit eixes pluges poden entrar de mar cap a terra deixant de nou ruixats dèbils a les comarques més centrals del territori Valencià que poden deixar quatre gotes però que podrien sumar 5mm a molt estirar. Catalunya sembla que si que tindrà tempestes molt intenses a les comarques més centrals del litoral.

I la resta de pont i llarg termini?.

Sembla que tindrem una pròxima setmana fresqueta i sense complicacions les Borrasques no ens volen visitar de moment a nosaltres i es fan de rogar. Però com sempre, ací estarà Nando mirant mapes per tots els llocs per si torna a veure indicis de canvis més sucosos, de moment no es veu res i es que els models ens l’han pegada. Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando