Per Nando

7/10/2020

CANVI D’ORATGE A PARTIR DE DISSABTE/DIUMENGE,AMB MÉS FRED I ALGUNES PLUGES.

Meteo

Destacats

Bona nit, els models continuen veient eixe canvi d’oratge a partir de Dissabte on un front fred ens creuarà deixant pluges dèbils o moderades al nostre territori però localment molt intenses a Catalunya i Mallorca.

Pareix que aquest canvi d’oratge es destacarà més per la nostra zona per la baixada de termòmetres i no per les pluges. Els models es tornen a desinflar i no hi ha manera que qualle algo bo a les nostres terres.

La pròxima setmana serà freda, finalment sembla que el Anticiclò sí que ascendirà però no te pinta de quedar-se ferm entre les illes Britàniques i França, que és on ens podria portar inestabilitat a casa nostra.

De moment continuem fent seguiment i recordem que el Dissabte de vesprada-nit baixarà un front des de el nord que deixarà ruixats dèbils/moderades al territori Valencià i localment forts al est de Catalunya i Balears, a partir d’ahí haurem d’abrigar-se perquè farà fred durant tota la setmana pròxima. Nosaltres continuarem esperant a veure els models com van encaminant-se perquè almenys el ponent s’acaba per a mínim 8-10 dies. I si no s’endreça alguna bona per veure ploure malament.? FINS DEMÀ


Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando