Per Nando

7/10/2020

CANVI DE TENDÈNCIA AMB MÉS FRED I PLUGES.⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈???????

Meteo

Destacats

Bon dia, com ja vaig dir ahir es confirma el canvi de patró per a últims de setmana i la setmana que ve.

El dissabte de vesprada ens creuarà un front fred que baixarà des de el nord i deixara ruixats i tempestes localment forts al territori Valencià. En especial seran molt intensos en Catalunya i Balears. Diumenge encarà tindríem precipitacions de matí però pararia de ploure durant el dia, les precipitacions intenses es mantindrien a les Balears. Tindrem un ambient de pura tardor o inclús d’hivern i és que amb la baixada de termòmetres esperada podem guardar ja la mànega curta definitivament.

I la setmana que ve que?

A partir de Dimarts-Dimecres el Anticiclò té tendència a desplaçar-se cap al nord i inclús insinuant un potent cinturó Anticiclònic per tot nord-Europa. Això podria afavorir cap a les nostres latituds nous embossaments d’aire fred que portarien inestabilitat cap a les nostres terres.

Esteu pendents de les pròximes eixides que ens determinaran si la pròxima setmana vindrà carregada de bombo o sols es queda amb una situació d’ambient fred. Com veieu situació complexa dels models que almenys ja anuncien les primeres pluges importants per a Dissabte Diumenge al nostre territori però especialment en Catalunya i Balears. Fins a la nit.?


Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando