Per Nando

5/10/2020

CANVI DE TENDÈNCIA AMB MÉS FRED. I PLUGES?????????????

Meteo

Destacats

Bona vesprada, el canvi d’oratge està assegurat a partir de Diumenge amb una entrada d’aire fred que de nou farà baixar les temperatures de manera dràstica i ens deixarà un ambient d’hivern . I aquesta vegada sembla que el fred ve per a quedar-se.

Els models han canviat el dia de hui, enviant la Gota Freda que en un principi ens havia d’afectar a nosaltres cap a Itàlia.

Però continue prestant molta atenció als models perquè eixe Anticicló que mostren tan potent i amb gana d’ascendir pot portar sorpreses de cara la pròxima setmana. Seria una llàstima deixar perdre eixa configuració i no tastar res de pluja.

En resum, de moment baixada molt important de les temperatures a partir de Diumenge que ens portarà a l’hivern practicament amb alguns ruixats, a l’espera del que puga fer la gota freda els dies posteriors. Demà més.?

   

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando