Per Nando

3/10/2020

TENDÈNCIA A LLARG TERMINI QUE PROMET.????????????????

Meteo

Destacats

Bon dia, encarà tenim algunes ràfegues intenses de vent de ponent i és que sembla que fins Dimarts no parara definitivament, això si no esperem ràfegues tan fortes com les d’ahir.

Font Avamet.

Temperatures fresquetes aquestes hores a tot el territori Valencià i que hui ens faran portar la mànega llarga durant el dia.

Font Avamet.

Tenim els cel pràcticament assolellat, només es veuen alguns núvols a la província de Castelló que no tindran més importància. Anem a continuar així durant quasi tota la setmana que ve i on a partir del Dimarts de nou pujaran les temperatures i farà calor on les màximes de nou es quedaran rondant els 30°C a les comarques més centrals del territori Valencià.

ARA BE,LA TENDÈNCIA DELS MODELS VEU CANVIS IMPORTANTS:

De moment queda molt per anar confirmant res, però sembla que de cara final de la pròxima setmana el Jeat Stream( Corrent en Xorro) té ganes d’ondular-se molt prop de nosaltres i on una vaguada o bossa d’aire fred podria despenjar-se. Tot això si va confirmant-se podria portar un empitjorament i una baixada de termòmetres molt important. Com sempre estaré vigilant per veure si es produeix i de quina manera. Gaudiu del dia?


Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando