Per Nando

3/10/2020

POSSIBLE DANA PER AL PONT. ENS AFECTARÀ?

Meteo

Destacats

Bona nit, tots pendents dels models i per veure si al final es consoliden uns possibles canvis per al pont.

Els models van a pegar-li molts bacs a la Dana i aniran canviant molt la seua ubicació, donat que queda molt de temps.Que ningú afirme que va a ploure al pont del 9 d’octubre perquè això a dia de hui no ho sabem.

El que si que pareix es que anem a tindre un canvi de tendència i que pareix que el ponent de cara la pròxima setmana es vulga trencar. Hi haurà que seguir l’evolució dels models per veure si eixa Dana l’ubiquen a un lloc favorable per veure ploure a casa nostra. ¡¡¡FA FALTA UN BON TEMPORAL!!! Perquè si no plou a la tardor quan ho ha de fer? Fins demà ?


Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando