Per Nando

2/10/2020

CANVI BRUSC D’ORATGE I POSSIBLE CANVI DE TENDÈNCIA AL PONT DEL 9 D’OCTUBRE.

Meteo

Destacats

Bona nit, ací vos deixe algunes dades tant de precipitació com de les ràfegues més importants mesurades hui en les diferents estacions d’Avamet, que no en són poques.

Aquestes hores fa fresca i de la bona a tot el territori Valencià amb una baixada dràstica de les temperatures I on hem passat de l’estiu a quasi l’hivern en qüestió de minuts.

Temperatures actuals Avamet.

El front nuvolós està acabant de creuar però el vent continuarà bufant de manera moderada durant tot el cap de setmana amb ràfegues entre 40/60km.

Demà ja estarà ras però tindrem un cap de setmana on agrairem les temperatures que ens faran portar la mànega llarga i no pujant dels 20°C a la costa i dels 15 a l’interior. A partir de Dilluns comencen a remuntar i ja Dimecres de nou faria calor.

CANVIS 9 D’OCTUBRE EN AVANT?

Els models veuen un canvi de tendència important que passaríem del ponent d’aquestes últimes setmanes a una possible situació de llevant amb més fred i més possibilitats de pluges. Tot açò de moment agafat amb pinces però com sabeu Nando està a l’aguait i anirà informant-vos dia a dia. Fins demà .?


Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando