Per Nando

1/10/2020

AMPLIATS ELS AVISOS PER TEMPORAL MOLT INTENS DE LA BORRASCA ALEX.

Meteo

Destacats

Bona vesprada, dia de ple estiu on les màximes han aplegat fins als 34°C a Oriola o Palma de Gandia. Demà canvi radical.

Font Avamet.

Aemet ha actualitzat aquest matí els avisos ampliant l’avís taronja a la resta de la província de València i nord d’Alacant per fortes ràfegues de vent de ponent que poden superar els 100km/h,a la resta del territori també bufarà molt fort amb ràfegues superiors als 80km/h. Aquest avís encarà podrà variar, molta atenció.

I és que la Borrasca Alex demà deixarà un dia on quasi tota la península es trobarà amb avís per vent i pluja. Al Cantàbric s’espera també molt mala mar amb ones de més de 10 metres,ací a casa nostra serà el vent que a partir d’aquesta nit i matinada anirà guanyant força amb ratxes molt fortes demà de vesprada. Aquest vent de ponent ens acompanyarà mínim fins Dimarts, això si, Dissabte baixarà la intensitat amb ràfegues entre 50/70km/h. A més demà després de creuar un front des de ponent amb poca pluja baixaran de forma dràstica les temperatures, una baixada que en alguns casos podrà ser espectacular amb més de 10°C menys.

Per a quan pluges?

Doncs vaig seguint els models i sembla que cap a últims de la pròxima setmana hi ha una xicoteta tendència a un possible canvi de patró atmosfèric i que podria portar més opcions de pluja a casa nostra. Tot açò aniré confirmant en pròximes publicacions.

Ara toca molta precaució perquè estem davant un temporal on el vent pot fer mal. Recorde que no passeu per zones on hi ha risc de despreniment d’objectes, etc…. Cuideu-vos. Fins demà


Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando