Per Nando

30/09/2020

PRIMERS AVISOS ACTIVATS PER EL FORT VENT QUE PORTARÀ #LA BORRASCA ALEX.??????????

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou,#la Borrasca Àlex te pinta de què ens portarà problemes a partir de Divendres a causa del vent. De moment Divendres ja ens han ficat en avís groc per forts vents, avís que no dubte que elevaran a taronja per forts vents de més de 100km/h.

Si és compleixen el que van dient els models entre Divendres i Dissabte molta precaució al vent de ponent perquè pot donar molts problemes, no descartem ràfegues de més de 100/120km/H algunes zones. Això vindrà acompanyat d’un descens tèrmic molt important de més de 10°C entre Divendres i Dissabte.

De pluja i com sabeu en vindre de ponent ben poca cosa, no serà així al nord peninsular on esperen un temporal en tota regla de vent i pluja molt intensa.


En resum i per acabar, molta atenció a partir de Divendres i prengueu les mesures necessàries com tancar finestres, llevar objectes que puguen caure pels balcons,etc…. Tota precaució es poca per a evitar incidents. Demà més i millor com sempre, molt bona nit?????.


Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando