Per Nando

29/09/2020

PREVISIÓ I CANVIS A PARTIR DE DIVENDRES.???????????????????

Meteo

Destacats

Bon dia.

Font Avamet.
Font Avamet.

Hui les mínimes han pujat a penes un parell de graus respecte ahir a molts indrets, però de totes formes continua fent fresca inclús freda algunes poblacions. Les mínimes més altes com sempre al litoral amb valors entre 14-17°C,mentre a tota la zona més interior oscil·len entre el 3-10°C.

Hui els valors màxims aplegaran fins als 25°C els més alts, mentre que demà pujaran un parell de graus i Dijous serà el dia mes calorós amb 30°C a zones més costaneres de València. Ara bé, Divendres canvi dràstic:

A partir de Divendres la Borrasca Atlàntica portarà molt de vent, més fred i alguna gota. Molta atenció al vent perquè podran superar els 100 km a les zones més centrals de València, les temperatures màximes baixaran entre divendres i dissabte vora 10°C respecte a dijous.

A la vesprada previsió més detallada del llarg termini. Cuideu-vos i com he dit abans molt bon dia.


Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando