Per Nando

28/09/2020

CANVIS DE CARA EL CAP DE SETMANA.???????????????????

Meteo

Destacats

Bon dia, temperatures fresquetes inclús fredes en algun lloc. I és que ara mateix ronden els 0 graus al càmping de Bocairent.

Temperatures fresquetes que ja ens deixen descansar a la nit i aquestes hores trobem entre 1-9 °C a tot l’interior, entre 10-15 °C al centre o prelitoral i entre 15-17 °C a tot el litoral del territori Valencià. Dades agafades de les diferents estacions que hi han d’Avamet repartides per tot el territori Valencià.

Aquestes hores tenim el cel completament ras i així esperem que continue tot el dia, les màximes oscil·laran entre els 20-25°C en general i les mínimes d’aquesta nit pròxima seran molt paregudes a les d’aquesta nit.

Previsió setmana:

Continuarem amb cels assolellats fins divendres, inclús el Dijous pujaran les màximes amb valors propers als 30 °C al litoral i prelitoral de la província de València. Però de nou divendres i degut a l’aproximament d’una potent borrasca pel nord peninsular farà baixar de manera important les temperatures i vindrà acompanyada de més nuvolositat i de fortes ratxes de ponent deixant un cap de setmana prou desapacible. Com sempre vaig informant cracks.?


Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando