Per Nando

28/09/2020

A PARTIR DE DIVENDRES VENT MOLT FORT I BAIXADA DRASTICA DE LES TEMPERATURES.???????????????

Meteo

Destacats

Bona vesprada, el pròxim Dijous les temperatures tocaran el punt més àlgid de la setmana, fent honor al típic «Estiuet de Sant Miquel» i aplegant inclús als 30°C a punts del litoral de la província de València.

A partir de Divendres canvi drastic en l’oratge:

Amb la profunda Borrasca Atlàntica i que s’acostara pel nord peninsular tindrem un canvi dràstic en l’oratge sobretot en les temperatures.

A partir de Divendres el vent de ponent bufarà amb molta força I serà un dia ventós amb ratxes que podran superar els 80/100km a bona part del territori.

A més serà un ponent gelat que farà baixar els termometres uns 10°C entre Divendres i Dissabte respecte a Dijous i deixant unes temperatures que difícilment superaran el 15°C a l’interior I els 18°C al litoral, de pluja n’esperem poca i tan sols es podran donar alguns ruixats dèbils entre Divendres i Dissabte. Sembla que el vent de ponent no amainaria fins Dilluns mínim.

Mirant tendència dels models pot ser que cap a la segona setmana d’octubre per fi poguera trencar-se el ponent i per fi tindre més opcions de veure pluja cap a les nostres terres. Anirem seguint-ho.


Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando