ESTABILITAT,ESPERANT UNA NOVA POTENT BORRASCA DESDE PONENT.

Bon dia, les ràfegues de vent encara han bufat fortes aquesta nit a l’extrem nord del territori, ràfegues que aniran moderant-se durant la jornada.

Font Avamet.

Nit fresqueta on de segur que la majoria de Valencians s’ha hagut de tapar amb alguna cosa sobretot és de l’interior. Destaquem ja temperatures mínimes de 5 °C a l’interior nord de Castelló com la Pobla de Benifassà o Vistabella. En general han estat entre 10-15 °C a l’interior i entre 15-17 °C al litoral.

Com veieu al Meteosat tenim absència de nuvolositat llevat de la província de Castelló on tenim alguns núvols mitjans o alts sense més transcendència. Esperem mínim fins al pròxim cap de setmana oratge estable i assolellat. Les mínimes quedaran fresquetes i les màximes oscil·laran entre els 23 i els 28 °C en general.

De cara últims de setmana sens acosta una potent Borrasca per l’oest peninsular que farà baixar les temperatures de nou i portarà algunes pluges sense importància o on de nou el vent de ponent donaria de nou que parlar al nostre territori, Catalunya I Balears. Vaig informant.


Castelló de Rugat.
Comparteix
Anunci