Per Nando

25/09/2020

RAFUEGUES FORTES DE VENT I NOTABLE BAIXADA DELS TERMÒMETRES.

Meteo

Destacats

Bon dia,a penes tenim aquestes hores alguns núvols a la mitat sud i a l’interior sense massa conseqüències, i és que el vent fort de mestral manté eixe ambient sec.

Ratxes que bufen fortes entre 60-90 km/h sobretot a les zones de més al nord com els 84km/h a Olocau del rei mesurats de les diferents estacions d’Avamet.

La previsió és que hui continue bufant de manera intensa sobretot al nord de Castelló, Catalunya I Balears on podran sobrepassar els 90km/h, recorde que estem en avis groc i taronja per aquest vent. Sembla que demà amainara un poc però bufant encara amb alguna ratxa forta a Castelló, Catalunya i Balears.

Per últim dir que hui ja notarem una baixada important dels termòmetres i ens farà respirar un poc almenys fins dimarts-dimecres on de nou podria tornar la calor. Almenys anem a tindre 7 o 8 dies sense massa núvols i cap pluja al nostre territori, després sembla que s’embrutaria amb una borrasca al ponent d’eixes que ací deixa poca pluja I molt de vent. Vaig informant.

Fermin,Peníscola


Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando