Per Nando

24/09/2020

QUE ENS DEPAREN ELS MODELS ESTACIONALS ESTA TARDOR? PLOURÀ MOLT?⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈?????☀️☀️☀️☀️☀️☀️

Meteo

Destacats

Bona vesprada, pegant una ullada als estacionals del model Europeu sembla que anem a tindre una tardor més càlida del normal a tota la península

Si veiem els mapes d’anomalies de temperatura al mes de setembre ens marca anomalies negatives de temperatura a tot el territori Valencià cosa que de moment no és certa perquè ha fet calor tot aquest mes. Tant Octubre, com Novembre i Desembre continua apostant perquè seran mesos més càlids de l’habitual.

I plourà?

Si fem cas al model estacional del Centre Europeu setembre pronosticava que anava a ser sec o amb a penes desviacions de pluja i en general ha estat sec a tota la façana Mediterrània, el mes d’octubre i segons aquest model sembla que seria de nou un mes sense quasi pluges a tota la península, sí que es veu una xicoteta desviació en que el litoral de Catalunya podria ser un mes humit .

I Novembre i Desembre?

Segons el model Europeu Novembre seria prou humit a quasi tota la península però especialment al litoral Mediterrani, al contrari que el mes de Desembre que segons aquest model tornaríem a tindre un mes sec i càlid.

En qüestió anem a veure què passa amb els models diaris perquè aquests models estan en base experimental i moltes vegades fallen més que una escopeta de fira. Gràcies per l’atenció i fins demà.


Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando