Per Nando

24/09/2020

AVÍS TARONJA PER VENT I BAIXADA DE LES TEMPERATURES.

Meteo

Destacats

Bon dia,hui un dia prou tranquil I assolellat però començarà a sentir-se eixe vent de ponent a tot el interior amb ràfegues de 40-60km hora.

Demà estarem amb avís taronja per vent a Tarragona, Mallorca i Menorca i groc a bona part de Catalunya I l’extrem nord de Castelló. Les ràfegues demà podran superar els 90km/h per aquelles zones i per tant molta atenció. També demà es notara que comencen a baixar els termometres, una baixada que se sentira més el dissabte on les màximes hauran baixat fins a 10°C respecte a aquests dies. ¡¡¡No farà fred¡¡¡però respirarem un poc,no massa perquè Diumenge i cara la setmana que ve es tornen a enfilar cap amunt ¡¡¡ Estiuet de San Miquel!!!

El llarg termini és agoniós amb el predomini del ponent i Borrasques i fronts que creuen pel nord peninsular I ací ens deixa vent de ponent sec. Per tant continuem esperant per vore canvis, açò canviara segur i després d’un temps de ponent estic segur que ens recompensarà amb un bon temporal de llevant.


Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando