Per Nando

22/09/2020

HUI COMENÇA LA TARDOR, QUE ENS DEPARARÀ?

Meteo

Destacats

Bon dia, hui pràcticament tindrem un dia molt paregut al d’ahir amb creixement de tempestes molt localitzades que afectaran Catalunya,Balears i el nord de Castelló. Demà sembla que eixe risc de tempestes desapareix.

El més important de la setmana serà la important davallada dels termòmetres de cara el pròxim cap de setmana, una baixada que portarà les primeres nevades als Pirineus. Serà una baixada transitòria perquè de cara inicis de la pròxima setmana tornaran a pujar.

Els models no poden ser més desesperançadors per a veure pluja al nostre territori perquè veuen una situació de Zonal que normalment sol costar en trencar-se, per tant res a la vista.

Per últim dir que hui comença a les 15:31 oficialment la tardor que finalitzarà el 21 de desembre. Que ens depararà? Doncs alguns models estacionals veuen un Octubre sec i un Novembre prou humit al Mediterrani, però millor si mirem els models dia a dia per veure com van encaminant-se. El que tinc clar és que entrem amb l’estació que més m’agrada, però enguany ho fem millor perquè esteu tots vosaltres, una nombrosa família que hem creat dia a dia. Jo com sempre amb la vostra calor seguiré informant cada dia  si vosaltres seguiu acompanyant-me. ?

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando