Per Nando

21/09/2020

TEMPESTES QUE PODEN SER MOLT FORTES A CATALUNYA, CASTELLÓ I BALEARS.

Meteo

Destacats

Bon dia, hui en general cel assolellat a tot el territori però de cara la vesprada i a causa d’una miqueta d’aire fred que tindrem en altura farà créixer núvol de desenvolupament vertical amb formació de tempestes que podran ser molt intenses a Catalunya, Balears i el nord de Castelló.

Aemet ha activat l’avís groc al nord de Catalunya i les Balears per precipitacions de més de 20 mm en 1 hora.

La resta del territori Valencià no ens adonarem. Demà es podran repetir les tronades als mateixos llocs. De moment els models per a curt i llarg termini continuen veient predomini del ponent, les temperatures pareix que vullguen abaixar el cap de setmana però serà una baixada efímera perquè de nou la setmana que ve tornen a pujar. Continuem esperant una situació de pluges generals I importants. ¡¡¡BONA SETMANA ¡¡¡

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando