Per Nando

18/09/2020

TEMPESTES MOLT INTENSES INTERIOR DE VALÈNCIA I CASTELLÓ.

Meteo

Destacats

Bona nit, el radar ens mostra reflectivitats molt importants aquestes hores a tot l’interior de València i Castelló, eixes tempestes tenen pinta de ser molt intenses però passaran ràpidament.

I és que la Península continua baix els efectes de la Borrasca que es troba a l’oest, encara queda molta inestabilitat i demà continuarà un dia amb fortes tempestes a l’oest, centre i nord peninsular.

A l’altra part del mediterrani el Cicló tropical #Ianos continua fent de les seues amb destrucció al seu pas. Fins diumenge de vesprada no pareix que abandonarà definitivament les illes i per tant anirem seguint les notícies que per ara són de preocupació algunes localitats.

Recordeu que aquest cap de setmana anem a tindre en general al nostre territori bon oratge i temperatures suaus a l’espera d’un nou front que ens creuarà el dimarts. Moooooooooolt bon cap de setmana.?

La tempesta desde València,Alberto.
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando