Per Nando

18/09/2020

DIA MOLT NÚVOL I ALGUNES PLUGES.???????

Meteo

Destacats

Bon dia, dia molt núvol el que esperem hui on pràcticament no veurem el sol.

El radar mostra eixe front entrant pel sud-oest i que deixara a la majoria de zones ruixats dèbils i de poca entitat, podria escapar-se algun ruixat més moderat,de vesprada podrem tindre alguna tempesta localment forta al interior de València i Castelló. Demà encara poden quedar restes d’inestabilitat a la meitat nord però acabarà per lluir el sol, Dimarts de nou un front portaria alguns ruixats. No es veu cap situació de moment de pluges generals i generoses i damunt la pròxima setmana entrarà el ponent amb a penes variacions a les temperatures. En una estona última hora Huracà Ianos.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando