Per Nando

17/09/2020

TOTS AMB ELS ULLS FICATS AMB L’HURACÀ IANOS.????????

Meteo

Destacats

Bon dia,el Huracà Ianos ha agafat forçes sobre el mar Jònic i avança cap a l’oest de Grècia. Els models veuen que impactara durant la vesprada-nit amb vents de mes de 200km/h precipitacions torrencials de mes de 400mm i la possibilitat de formació de tornados. Situació impressionant.

La veritat és que per als que ens agrada la Meteorologia hui serà un dia de pur seguiment amb un Huracà que té categoria per a ser destructor. Anirem veient com va acostant-se a Grècia durant el dia i veure si ens apleguen imatges d’aquella zona que poguérem compartir. Si teniu coneguts que estan per les illes de mes a l’oest que es refugien i no isquen de casa fins que no haja passat tot.

Mentrestant a casa nostra:

En aquests moments tenim nuclis de pluja dispersos arreu del territori fruit de la Borrasca que està despenjant-se des de Ponent. Aquesta vesprada tenim risc de tempestes a l’interior de la província de València i Castelló. Demà el dia més inestable amb el pas d’un front que deixarà pluja a les 3 províncies però sobretot València i Castelló. Vaig informant de tot.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando