Per Nando

16/09/2020

NO M’AGRADA GENS LA DINÁMICA DELS MODELS.

Meteo

Destacats

Bon dia, sense perspectives de pluges importants al nostre territori, no hi ha mans que qualle una situació favorable, per tant pareix que la pròxima setmana continuarem amb la mateixa tònica que aquesta.

Alguns núvols poc importants a aquestes hores tenim al nostre territori però que acabaran desfent-se per deixar lluir el sol. Aquesta vesprada poden créixer alguns nuclis de tempesta a l’extrem nord de la província de Castelló

Demà continua el risc d’algun ruixat que de produir-se seria més important a l’interior i nord del territori. Divendres serà el dia més complicat entre cometes, amb ruixat pel pas d’un front i que pot desencadenar amb alguna tempesta localment forta a l’interior nord de València i Castelló.

Mínim fins Dimecres de la pròxima setmana estarem en una situació poc favorable per veure ploure i mirant a llarg termini no veig res contundent. Així que toca esperar perquè ens fa falta un bon temporal de llevant que regue tot el territori. Vaig informant.

Salome,Platja de Gandia
Ferminet,Platja de Xeraco.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando