Per Nando

15/09/2020

TEMPORAL AL OEST PENINSULAR. ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈??????????

Meteo

Destacats

Bon dia, sembla que a partir de Dijous van a ficar-se les botes amb la pluja a tota la part oest, nord i centre peninsular i també el nostre país veí (Portugal

Els acumulats poden ser molt importants, ja que la Borrasca és mantindrà fins Dimarts mínim per aquelles zones. Nosaltres hui ens ha passat un nucli sense apenes trascendencia i ha partir de Divendres podria caure alguna gota però pense que difícilment arribarà a banyar el carrer. Això si,tindrem nuvolositat abundant tota la setmana i les temperatures es mantindran amb màximes rondant els 30°C

Com sempre vaig mirant més enllà per veure si hi ha indicis de canvis cap a la nostra zona i potser es veu una cosa de cara mitjans de la pròxima setmana, de moment algo molt difús que no sé ni si quallara en alguna situació de pluges cap al nostre territori. Però ja sabeu que estic a l’aguait per a qualsevol canvi sereu els primers a saber-ho.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando