Per Nando

14/09/2020

PREVISIÓ SETMANA: VARIABLE AMB ALGUNES PLUGES.?????????

Meteo

Destacats

Bon dia, podem donat per confirmat el dia de hui que la BFA( Borrasca freda aïllada) que estàvem vigilant la setmana passada no ens afectarà i es quedarà a l’oest i nord peninsular.

Per tant de moment i fins dimecres l’oratge serà pràcticament com aquests dies i sense massa variacions. A partir de Dimecres amb l’acostament de la Borrasca per l’oest peninsular augmentarà la nuvolositat cap al nostre territori. Les temperatures tampoc variaran massa amb temperatures màximes que oscil·laran entre 25-30°C de màxima.

A mesura que passe la setmana i ja de cara a Divendres creixerà el risc de pluges frontals des de l’oest peninsular a causa de l’acostament de la Borrasca per Portugal. Després el trajecte d’eixa Borrasca serà cap al nord i per tant eixa serà la zona més afectada mentre nosaltres ens mengem les restes.

Per tant anem a seguir esperant una situació favorable de pluges significatives al nostre territori que de segur vindrà aquesta tardor. I ja sabeu que ací sereu els primers a saber-ho. Continuem informant.??

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando