SUBSCRIU-TE

METEOPOBLE NANDO

Per Nando

14/09/2020

PREVISIÓ SETMANA: VARIABLE AMB ALGUNES PLUGES.?????????

Meteo | 0 comments

Destacats

Bon dia, podem donat per confirmat el dia de hui que la BFA( Borrasca freda aïllada) que estàvem vigilant la setmana passada no ens afectarà i es quedarà a l’oest i nord peninsular.

Per tant de moment i fins dimecres l’oratge serà pràcticament com aquests dies i sense massa variacions. A partir de Dimecres amb l’acostament de la Borrasca per l’oest peninsular augmentarà la nuvolositat cap al nostre territori. Les temperatures tampoc variaran massa amb temperatures màximes que oscil·laran entre 25-30°C de màxima.

A mesura que passe la setmana i ja de cara a Divendres creixerà el risc de pluges frontals des de l’oest peninsular a causa de l’acostament de la Borrasca per Portugal. Després el trajecte d’eixa Borrasca serà cap al nord i per tant eixa serà la zona més afectada mentre nosaltres ens mengem les restes.

Per tant anem a seguir esperant una situació favorable de pluges significatives al nostre territori que de segur vindrà aquesta tardor. I ja sabeu que ací sereu els primers a saber-ho. Continuem informant.??

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

Dissabte 28 | gener | 2023
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando