Per Nando

13/09/2020

FINALMENT EL TEMPORAL AFECTARÀ A TOTA LA PART OEST PENINSULAR.

Meteo

Destacats

El models de hui ens mostren una tendència a despenjar cada vegada mes amunt la Borrasca freda. Que vol dir això? Sembla a dia de hui i si els models no peguen un gir brusc que la pròxima setmana la màxima inestabilitat la trobarem a tota la part oest i nord peninsular.

A partir de Dimecres/Dijous tindrem un canvi important que portarà pluges a tota la península inclús al nostre territori però al no tindre eixa Borrasca ben posicionada a nosaltres apenes ens afectarà.

La Bfa es quedarà per a llarg bambant per la península i per tant el llarg termini està molt indefinit i per tant no sabem si alguna situació bona ens afectarà. Ho sent molt per els amants dels temporals i les pluges fa uns dies els models mostraven indicis de coses interessants que durant el dia de hui han anat fulminant, veurem que diuen demà.. Jo no me’n vaig i continuare ací al peu del cano informant com sempre.?

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando