Per Nando

12/09/2020

POSSIBLE TEMPORAL MOLT IMPORTANT DE TARDOR.

Meteo

Destacats

Bon dia,emocionants estan ficant-se els models dia a dia.

Pareix que cap a mitjans de la pròxima setmana es podria formar un potent cinturó Anticiclònic des de les Açores fins a Centreeuropa. A banda sembla que es despenjara una Borrasca Freda que quedaria aïllada de la circulació general i vindria a situar-se sobre el sud-oest peninsular.

Possibilitats: Si eixa borrasca passa pel sud al Mediterrani podríem entrar en un «EPISODI DE GOTA FREDA» o tant si es queda al sud de la península estaríem en la part davantera i hauria estat pendents de la formació d’alguna baixa secundària que podria portar pluges importants. Paràmetres que hui en dia és impossible veure a falta de 5/6 dies. També cal veure la possibilitat que quede massa a l’oest o al nord sense a penes afectar-nos.

Com vaig dir fa 2 dies veia que els models estaven ficant-se interessants i així està succeint. Anem a estar molt afaenats amb aquest possible temporal a bona part de la península Ibèrica..Fins la vespra.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando