Per Nando

11/09/2020

ELS MODELS VEUEN UNA DANA O BFA QUE PODRIA ACABAR AL SUD DE LA PENÍNSULA.⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Xiquets tal com vos deia ahir hui els models han eixit molt interessants cap a mitjans/final de la pròxima setmana. Amb la configuració d’eixe potent Anticicló que insinuen els models a llarg termini, moltes vegades és sinònim de temporal de llevant a les nostres terres.

Com veieu aquesta vesprada tots els models van de la mà en què la pròxima setmana podríem tindre un canvi de temps molt important amb el despenjament d’una Dana o Bfa des de el Atlantic.

Molts pregunten si és una Dana el que insinuen els models, la resposta és si i no. Si perquè esta aïllada igual que la Dana i no perquè aquesta te reflex en superfície i per això s’anomena «Bfa»,(borrasca freda aïllada).

El que veuen els models no és una Dana menuda com la setmana passada que són més difícils de modelitzar i per tant devien veure millor el seu recorregut. Però anem a passar uns dies on el nerviosisme i les decepcions seran prou habitual,si recordeu ahir la passaven pel nord peninsular i ja deixaven entreveure eixe bloqueig Anticiclònic al nord. Queda molt i sabeu que a més de 4 dies no es poden fer previsions. Des de ací fem seguiment fins que es puga confirmar. Però si els models comencen a traure eixides idèntiques i repetitives els pròxims dies podrem assegurar que podríem estar davant un temporal molt important a bona part de la península….A partir de hui seguiment exhaustiu. Fins demà

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando