Per Nando

11/09/2020

AMB LES EIXIDES D’AHIR L’OEST PENINSULAR I CATALUNYA LES BENEFICIADES?????????????????

Meteo

Destacats

Bon dia, dies d’estabilitat almenys 5/6 dies, després ja anirem veient el que passa.

Amb les eixides d’ahir seria tota la part nord-oest de la península, Catalunya i Portugal les grans beneficiades per les pluges a partir de mitat setmana que ve. Però com deia ahir caldrà vigilar per si es forma eixe pont Anticiclònic que insinuen alguns models i que podria portar canvis més importants a les nostres terres a llarg termini. Veurem hui com van les eixides dels models i informaré de tot. Mentrestant gaudiu del bon oratge. Bon divendres ???

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando