meteoxarxa avamet

SOBRE MI

SUBSCRIU-TE

METEOPOBLE NANDO

Per Nando

10/09/2020

UNA PROFUNDA DANA AFECTAR脌 LA PR脪XIMA SETMANA LA PENINSULA.????????????

Meteo

Bona nit, observant els models per a la pr貌xima setmana estan molt canviants per貌 tots aposten per la possible formaci贸 d’un potent Anticicl贸 que podria situar-se al centre i nord del continent Europeu.

Amb aix貌 els models tamb茅 van veient la possibilitat que 茅s despenge una senyora Dana que en les 煤ltimes eixides la tornen a situar al nord de la pen铆nsula.

B茅 fent un an脿lisi personal i veient la tend猫ncia a situar els grans centres d’acci贸, a t铆tol personal i sense afirmar res, pense que tenim moltes probabilitats de veure un canvi molt important a les nostres terres en forma de pluges a partir de mitjans de la pr貌xima setmana. Com torne a dir no 茅s cap afirmaci贸 i 茅s una opini贸 personal per貌 m’agrada eixa configuraci贸 que volen mostrar els models perqu猫 n’he vist v脿ries vegades. Igual m’enganye, per貌 el temps ho dir脿, bona nit i fins dem脿.

Fen貌mens adversos

脷times 24 h.

Divendres 2 | juny | 2023
Fen貌mens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

M茅s previsions

Nando

M茅s vistes

Nando