Per Nando

10/09/2020

PENDENT DELS MODELS I DE LA DANA.⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bon dia, ens alcem i el radar hui ens diu que està plovent a les Illes Balears i és on continuarà fent-ho les pròximes hores. Hui a les nostres terres només podem esperar algun núvol d’evolució que de manera molt local podria deixar alguna tronada. Demà i mínim fins dimarts-dimecres esperem oratge estable a les nostres terres

Ara bé, molt pendents de com vagen evolucionant els models. El model Amèrica despenja una Dana a mitjans de la pròxima setmana i la fa circular pel nord peninsular de forma que a nosaltres a penes ens afectaria mentre el model Europeu la despenja al sud de la península de forma que tot el sud peninsular i la façana mediterrània es veuria afectada. Per això ara tenim dies de seguiment per veure que és el que fa eixa Dana finalment, i també per veure si com intueixen els models acaba formant-se eixe potent Anticicló al nord d’Europa i que podria portar canvis importants a llarg termini. Seguisc informant, fins la nit ???

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando