Per Nando

9/09/2020

24 HORES MES D’INESTABILITAT I PENDENTS D’ALTRA DANA.⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bon dia, aquesta nit també ha plogut i de fet continuen entrant núvols actius que deixen ruixats de curta durada però intensos i que porten aquesta direcció.

Font Avamet

Ací tenim el recull de les pluges més destacades des de les 12 de la nit i que pareix que continuaran afectant les immediates hores, aquesta vesprada també creixeran tempestes a la província de Castelló. Demà sembla que escampa per a deixar la resta de la setmana assolellada i amb temperatures fregant els 30 °C de manera general.

Ara bé,caldrà estar pendents d’altra Dana que es despenjara cara la península a partir del pròxim dimarts. Els models el dia de hui la passegen pel centre-nord de la península, un lloc que no és massa idoni per veure ploure a casa nostra però com ja sabeu queda molt i aquestes situacions són molt erràtiques, per tant anem a vigilar per a veure per on va situant-se segons els diferents models de predicció i veure si hi ha possibilitat que puga desencadenar en algun episodi de pluges importants. Vaig informant.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando