Per Nando

8/09/2020

GOTA FREDA: TEMPESTES LOCALMENT MOLT FORTES I LOCALITZADES.⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bon dia, ens despertem amb un nucli de tempestes amb llamps i trons i forta pluja que s’esta desplaçant cap al sud.

Amb aquesta tempesta porten arreplegats el dia de hui 30 mm a Sueca i veurem que va donant de si. Eixa serà la tònica del dia de hui, possibilitat de tempestes pel litoral o prelitoral molt localitzades i fortes o molt fortes.

Hem d’estar molt pendents perquè la Dana i amb el seu gir ciclònic ben definit es mourà al final del dia cap al nord i les tempestes podran ser molt intenses al litoral català, vorem amb quina força ho fan.

Per als qui no els ha plogut aquests dies demane tranquil·litat perquè l’atmosfera continua amb ganes de moviment i per als amants de l’estiu dir-los que pareix que ens ha abandonat almenys amb la seua màxima calor fins a l’any que ve. RECORDEU QUE CONTINUE VIGILANT I DE SEGUIMENT, perquè amb la Dana prop mai ens podem fiar ni Valèncians, Catalans,ni Mallorquins.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando