Per Nando

7/09/2020

GOTA FREDA? SI AL MEU POBLE NO HA PLOGUT?

Meteo

Destacats

Bona nit, les previsions de la Gota Freda no han fallat al nostre territori que és on menys ha plogut tal com estava previst. Ho ha fet a les zones més litorals del sud de València i nord d’Alacant amb registres superant els 30 mm.

Ací teniu dos mapes de la Gota Freda Catastròfica de l’any passat i l’actual. Com veieu tants sols uns 200 km han faltat per a no tindre un episodi que podria haver portat més conseqüències. Si la Dana s’haguera situat al nord del Marroc segurament haverem al·lucinat de nou. També és de veres que pel moment ha plogut menys a la zona Balear de l’esperat, però ha plogut sense fer mal.

En aquest moment tenim tempestes que estan deixant aiguats molt importants a les comarques més centrals de Catalunya, un lloc on hui no s’esperaven eixes pluges i que també són fruit de la Dana. Be l’evolució per a les pròximes hores continuarà igual amb pluges importants a les Balears i alguna zona costanera del nostre territori també pot arreplegar algun ruixat o tempesta digne de menció

Sembla que el Dimecres i amb la retirada d’uns km al nord de la Dana podria ploure amb més gana al litoral nord del territori i Catalunya. Dijous la situació millora amb l’absorbiment de la Dana a la circulació general.

Al llarg termini sembla que el jet té ganes de moviment i podríem tindre de nou despenjament d’aire fred que veurem per on van situant-se.

Per últim sé que sou molta gent que hem segueix i és normal tindre crítiques però vos dic que cada dia em deixe la pell per informar l’última evolució dels models. Molt bona nit i recordeu que en cas de tempesta molta precaució. GRÀCIES ?

Imatge de Diony port de Gandia
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando