Per Nando

7/09/2020

GOTA FREDA: PRIMERES PLUGES INTENSES A MENORCA.⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bon dia, en aquests moments plou amb gana a les illes de Mallorca i Menorca, és a les Balears on es concentraran eixes pluges més intenses que aniran a més les immediates hores.

Tenim molta nuvolositat convectiva a les Illes i núvols baixos a les zones més litorals i prelitoral del nostre territori. En aquests moments està despejant-se la Dana i per tant la inestabilitat anirà a més tant a les Balears com a la nostra zona.

Entre hui i demà sembla que seran les Illes Balears les més afectades i la província de València i el nord d’Alacant també podrien rebre tempestes a les zones litorals de caràcter molt intens. Dimecres la inestabilitat es traslladaria a Castelló i Catalunya amb precipitacions molt fortes a les zones més litorals. Sembla que Dijous millorarà el oratge, ja que la Dana s’allunyaria i desapareixeria amb el seu absorbiment a la circulació general. Els models a llarg termini veuen un jet molt mogut i no descarte més inestabilitat de cara la pròxima setmana, cosa que anirem veient i informant.

Estem pendents del creixement d’aquestes tempestes i vigilant la seua evolució i aniré informant-vos puntualment als diferents canals que tenim. Per tant precaució i anem vigilant, gràcies.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando