Per Nando

6/09/2020

PRECAUCIÓ DEMÀ,GOTA FREDA MEDITERRÁNEA.⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈?????????????

Meteo

Destacats

Bona nit, actualitzats de nou els models a partir de demà es despenja una Gota Freda que afectarà de ple a les Balears i a nosaltres de raspallo.

Si aquesta Gota Freda s’haguera situat uns 200 km mes al sud estaria parlant d’una situació molt pareguda a la de l’any passat al nostre territori i per això dir-vos que ens ha faltat molt poc i veig que cada vegada és més comú veure aquest tipus de situacions.

A partir d’aquesta matinada i demà molta precaució a la zona Balear on haurem d’estar molt pendents dels avisos meteorològics perquè estaran en la part més inestable d’aquesta Dana. Al nostre territori demà també tindrem pluges que en el litoral del sud de València i nord d’Alacant podrien ser puntualment intenses.

El dimarts continuarà una situació complicada a les Balears amb pluges molt intenses i al nostre litoral podria endinsar-se alguna tempesta que podria deixar algun ruixat de consideració. Dimecres amb el desplaçament d’eixa Dana un poc mes al nord sembla que la inestabilitat es traslladaria al litoral de la província de Castelló i litorals de Catalunya amb tempestes localment molt intenses o torrencials.

Aquesta previsió s’ha d’actualitzar dia a dia segons vaja variant aquesta Dana. Però de moment demà demane molta precaució a les Balears on tindran un dia que pot ser molt complicat. Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando