Per Nando

5/09/2020

CANVIS UBICACIÓ GOTA FREDA.⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bona nit, aquesta vesprada hem vist com alguns models han començat a variar la ubicació de la Gota Freda acostant-se un poc mes al nostre territori el que propiciaria un augment de les precipitacions molt intenses al litoral i prelitoral del territori Valencià

Tot comença el pròxim Dilluns i on les Balears i litoral Català sembla que serà la zona més afectada d’aquest episodi però sense descartar que al litoral i prelitoral del nostre territori les pluges puguen ser en algun moment preocupants.

Estic pendent perquè en un mínim canvi mes als models i situant eixa Dana  un poc mes al sud ja podríem parlar de situació més extrema al nostre territori. Tots pendents de les següents actualitzacions dels models perquè aquesta vesprada han variat de forma que podríem veure ploure amb més gana al nostre territori. Fins demà

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando