Per Nando

5/09/2020

ACTUALITZACIÓ GOTA FREDA MEDITERRÁNEA.⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bon dia, pareix que es confirma que la zona més afectada per aquesta situació de Gota Freda seria les Balears, Catalunya i està per veure si el nord de Castelló. La resta del territori també és veurem afectats però mes de refilo.

Entrem en unes hores on només queden 48 hores per a aquest canvi important en l’oratge i per tant els models ja ubiquen de manera més certera eixa Dana que se situarà entre les Balears i Catalunya. Això es traduirà des de Dilluns i fins Dijous mínim un episodi on les pluges poden descarregar amb molta força en aquest sector. No descartem la formació d’algun sistema convectiu per aquestes zones.

Al nostre territori també començara a rebolicar-se l’oratge a partir de Dilluns on tindrem ruixats en forma de tempesta al litoral i prelitoral de les 3 províncies. Encara que la Dana no ens afectarà de ple, fins Dijous tindrem risc de tempestes que podrien acostar-se al litoral i deixar en alguns casos molta pluja.

Si al final els models encara baixen la Gota Freda uns 100 km al sud aleshores també parlaríem d’una situació molt més inestable, cosa que ara els models no veuen i conforme passen les hores ja és més difícil que açò canvie. De totes maneres seguisc observant l’evolució i informant, perquè són situacions que et tenen en vil fins última hora. Bon cap de setmana.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando