Per Nando

3/09/2020

¡¡¡GOTA FREDA AL TERRITORI VALENCIÀ ¡¡¡ ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bon dia, a tan sols 36-48 hores per poder confirmar-ho,la situació comença agafar tints molt importants al nostre territori.

MODEL UKMO:

MODEL AMERICÀ ( GFS)

MODEL CENTREEUROPEU ( ECMWF)

Xiquets a estes hores tots coincideixen en vore un episodi de Gota Freda al nostre territori que podría començar entre Dilluns i Dimarts de la pròxima setmana. Amb un embossament d’aire fred en altura,el mar sobre els 27°C i vent humit i càlid tenim tots els ingredients per vore pluges torrencials amb els mapes de hui.

Anem a contiuar seguint-ho i poder confirmar una situació que cada hora que passa te mes probabilitat de que acabe complint-se. De segur que la setmana que ve parlarem de situació complicada en algun lloc del litoral mediterrani. A partir de hui tinc 5 dies lliure que aprofitaré per treballar amb este possible temporal,vaig a donar-ho tot per mantindre-vos informats minut a minut. GRÀCIES X ESTAR AHI…..

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando