SEGUIMENT GOTA FREDA PRÒXIMA SETMANA.⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Bon dia,com vaig anunciant desde fa dies la setmana que ve es presenta molt interessant meteorologicament parlant.

Els models segueixen mostrant una gota freda que es despenjara per el mediterrani i que podría estar varios dies bambant i per tant anirem analitzant el seu recorregut. A dia de hui sembla que entre Dilluns i dimarts podria despenjar-se sobre Còrsega i Cerdenya i afectar al nostre territori de refilo.

De moment hui durant el mati tenim algunes pluges litorals que han afectat sobretot a la Marina Alta. Esta vesprada tindrem creixement de tempestes que afectaran a les serres del sud de València i nord d’Alacant.

I de moment continue expectant amb la Dana per a la pròxima setmana que de moment els models diuen que no ens afectarà de ple almenys en els seus inicis. Vaig informant.

Comparteix
Anunci