Per Nando

1/09/2020

POSSIBLE GOTA FREDA A 6/7 DIES.⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bon dia,queda un mon però els models porten dies veient el despenjament d’una gota freda prop de les nostres latituds.

Els mapes comencen a posar-se interessants per a la pròxima setmana i tindrem que anar vigilant amb 4 ulls. Si acaba donant-se una situació de Gota Freda amb un poc de vent humit podriem tindre prou per a donar-se una situació perillosa a les nostres terres,recordeu que el mar mediterrani esta a 27°C.

Amb aço no vull alarmar a ningu i de moment es prompte per afirmar res,hi han eixides que envien eixa Dana al atlàntic i per tant ara es moment de seguir models i la possible ubicació d’eixa Dana que ens dirà si tenim perquè preocupar-se o no. De moment esta nit i demà esperem algunes pluges sense massa importància. Vaig a fer seguiment dels models i aniré informant-vos de les novetats d’esta possible Gota Freda.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando