Per Nando

1/09/2020

DILEMA AMB LA GOTA FREDA, VALENCIANA O ITALIANA?

Meteo

Destacats

Bona nit,com vos he dit este mati el meu seguiment amb el despenjament de la Gota Freda continúa.

Amb les eixides d’esta vesprada la Dana la situen a Itàlia la pròxima setmana. Recordeu el any passat? Tot indicava que la Gota Freda anava a menjarse-la Itàlia els dies on anava jo de viatge i jo estava encantat,però a falta de 4 dies els models van pegar un brusc canvi amb la Gota Freda i la varen situar a les nostres terres deixant un panorama destructor el dia 11-12 de setembre. Que vull dir amb això? Doncs que encara no sabem la seua ubicació i que els models aniran canviant dia a dia.

Imatge d’Antonio Miron García amb la Gota Freda de Setembre del 2019 a Ontinyent

Tranquilitat absoluta tant als amants de la Gota Freda com als que la odien,perquè en esta página tenim de tot i el que interessa és fer seguiment d’una situació que realment a mi m’apassiona i en tindrà entretingut fins última hora.

En resum i per acabar amb les eixides d’esta vesprada la Gota Freda acaba en Itàlia i per tant nosaltres ens lliurariem. Això diuen hui els models,vorem que diuen demà. Molt bona nit?

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando