Per Nando

31/08/2020

DIMECRES ALGUNES PLUGES. AMB ELS ULLS POSATS A PARTIR DEL 7 DE SETEMBRE.

Meteo

Destacats

Bon dia,setmana tranquila en general llevat del Dimecres.

Els models ens fan entrar algo d’aire fred en altura de cara el Dimecres i amb això sembla que serà un dia prou inestable i amb pluges a bona part del territori. Serà el unic dia de la setmana que serà inestable ja que la resta de dies esperem que el sol faça acte de presència. Això si,no esperem la calor de les últimes setmanes amb unes temperatures de màxima que oscilaran entre els 25-30°C.

Que pasará la próxima setmana???????

Algunes eixides dels models volen fer migrar el Anticiclò cap al nord d’Europa amb despenjament d’una Dana, de moment es una possibilitat molt reduïda al quedar tant de temps i pegant una miradeta als ensembles nomes un 20% aposta per una situació de força inestabilitat a partir del 7. Per tant aneu seguint la informació de meteopoble perquè anire veient si estem davant canvis molt importants o per contra esta situació s’esfuma. Però els models ens mostren coses interessants. Vaig informant?

Ximo,L’Olleria el dia 29-08-2020
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando