Per Nando

29/08/2020

VESPRADA DE PLUGES I TEMPESTES.⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bon dia,mirant les últimes actualitzacions sembla que tindrem una vesprada moguda amb creixement de tempestes localment fortes i  prou generals i que poden vindre acompanyades de granis.

Part de les 3 provincies poden vores afectades però ja vos avise que no es una situació ni massa complicada a la nostra zona ni tampoc perillosa,per tant tranquil·litat.

El radar mostra les fortes tronades de Catalunya i el nostre territori que de moment esta lliure de precipitació,cosa que canviarà al llarg de la vesprada.

Imatge d’Albert ahir de vesprada a Vistabella del Maestrat.

Per tant la previsió es que esta vesprada será prou moguda amb creixement de tempestes que podran ser localment fortes a les 3 províncies i que afectaran tant al interior com al litoral. Estes tempestes podran vindre acompanyades de granis, per tant molta precaució. Demà la inestabilitat es redueix i per tant sols esperem algun ruixat residual i si el fa. Les temperatures pareix que finalment es mantindran tota la setmana amb valors que no superaran els 30°C. S’agraeix esta fresqueta despres de este Agost tan caloros que hem tingut. Vaig fent seguiment de les tempestes d’aquesta vesprada.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando