Per Nando

28/08/2020

TEMPESTES QUE SERAN MOLT INTENSES. MOLTA PRECAUCIÓ.⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bon dia,estem a les portes d’un canvi molt destacable en l’oratge . Tindrem una baixada molt important en les temperatures i creixement de tempestes molt intenses, anem per parts:

Hui encara farà calor però el creixement de tempestes ja serà visible a la província de Castelló i Catalunya. Atenció a estes tempestes que seran molt intenses o torrencials.

Esta nit i demà mati tindrem la situació mes complicada a Catalunya on les tempestes poden quedar-se varies hores descarregant forts aiguats. Molta precaució en aquesta zona on poden deixar problemes d’inundacions.

Demà de vesprada creix el risc de tempestes al territori Valencià. Podran ser localment fortes o molt fortes i acompanyades de granis. La probabilitat la tenim a tot el territori i per tant hi haurà que seguir on van creixent.

Estem en avis taronja i groc al nostre territori i Caralunya per eixes tempestes que demà donaran que parlar. Recordem també que les temperatures baixaran entre 10-15°C respecte estos dies. Diumenge es talla eixa inestabilitat i per tant ja no esperem pluges,les temperatures es mantindran. Però el estiu de nou vindrà a partir de Dimarts. Anem seguint-ho.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando