Per Nando

27/08/2020

A 36H D’UN CANVI IMPORTANT EN L’ORATGE⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bon dia,demà de vesprada-nit començara eixe canvi que farà baixar les temperatures i deixarà les primeres tempestes que podran ser molt fortes o torrencials en Catalunya. Sembla que les comarques mes centrals i Tarragona podrien ser les mes perjudicades,estes tempestes podran anar acompanyades de pedra.

Ací al nostre territori demà de vesprada també podríem tindre alguna tempesta per el nord. Però serà el dissabte el dia mes inestable,amb baixada important dels termòmetres. Mirant els últims models també creix el risc de tempestes que encara que no seran tan importants com a Catalunya,si que poden ser localment fortes i acompanyades de granis. Molta atenció ara als models mesoescalars per vore on tenim mes risc de que creixquen eixes tempestes al nostre territori. Vaig informant.

Castelló de Rugat,imatge de Monica Bataller.
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando